Kaka:
2 ägg2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl vatten
2 dl potatismjöl
Glasyr:
75 g smör1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 äggula
Kokos
Smöra en liten ugnsform och strö över
potatismjöl eller kokos.
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner resten av ingredienserna.
Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i 20 min.
Låt kakan svalna något.
Smält smör i en kastrull, rör ner socker, vaniljsocker samt en äggula.
Häll över kakan och strö kokos över.
Hej
SvaraRaderaBotten blev som dubbel. En hårdare ca 3 mm tjock botten och en fluffig ca 7 mm tjock botten. Hörde av min dotter att det blev samma för henne.
Övre botten och glasyren blev väldigt god. Vet du varför botten delade upp sig i 2 lager?
Mvh Lena
Blev delad botten för mig också. Dessutom något seg. Inte någon hit direkt.
SvaraRaderaTar bort från mitt bibliotek!
SvaraRadera